14 مرداد 1403
74

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: مرحله دوم پرداخت پول گندمکاران این استان آغاز شد و تا کنون 560 میلیارد تومان دیگر به حساب کشاورزان گلستانی واریز شد.

پرداخت ۵۶۰ میلیارد تومان از طلب گندم‌کاران گلستانی
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

روح‌الله مهری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهار داشت: امسال شرایط متفاوتی را در تولید و خرید تضمینی گندم تجربه کردیم و رکورد خرید دولتی این محصول در استان شکسته شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: بیش از یک میلیون و 102 هزار تن گندم در استان به صورت تضمینی خریداری شده که حدود دو برابر بیشتر از خرید دولتی این محصول در سال گذشته است.

وی افزود: ارزش ریالی گندم خریداری شده در استان بیش از 19 هزار میلیارد تومان است که در مرحله اول بالغ بر هشت هزار و 250 میلیارد تومان پرداخت شده بود و امروز نیز مرحله دوم واریزی‌ها به حساب کشاورزان آغاز شد.

مهری بیان داشت: امروز مبلغ 560 میلیارد تومان به حساب کشاورزان گندمکار گلستانی واریز شده است و پیگیری‌های ما برای پرداخت مابقی طلب گندمکاران استان نیز ادامه داردو امیدواریم روند پرداخت پول محصول خریداری شده از کشاورزان تسریع شود.

استان گلستان دومین تولیدکننده گندم در کشور است که سالانه بین 10 تا 12 درصد تولید این محصول استراتژیک را در کشور برعهده دارد. امسال نیز گلستان بعد از خوزستان بیشترین سهم تولید گندم کشور را داشته است.

انتهای پیام/582/.


https://gorganema.ir